• 6725 Szeged, Hópárduc u. 10.

Kik vagyunk?

Cégünket a Fovata-Trade Kft. 2015-ben alapítottuk.
A kezdeti időszakban fő tevékenységünk a sertés és marha tőkehúsok értékesítése volt, 2016-ban felépítettük szegeden saját húsüzemünket, így 2016-tól sertés bontással szélesedett a palettánk.
Húsfeldolgozó üzemünk több mint 50 féle terméket állítunk elő éves szinten több száz tonna mennyiségben. Fő profilunk a kiskereskedések és éttermek kiszolgálása, terítünk Csongrád, Bács Kiskun, Pest, Tolna, Zala, illetve Somogy megyében, a továbbiakban pedig azon dolgozunk, hogy az ország többi részén is elérhetővé váljanak termékeink.

Kiváló termékek megbízható forrásból

Élvezze Ön is az ellenőrzött minőség előnyeit!

Cégünk alapelvei közé tartozik, hogy minden ügyfelünk egyenlő. Ugyanolyan gondossággal elkészített termékeket adunk át a magánszemélyeknek, mint a legnagyobb éttermek, boltok részére. Amennyiben Ön magánszemély élhet házhozszállítással vagy szívesen látjuk Szegeden a Mars téri üzletünkben. Nagyobb mennyiségű árajánlat kérés vagy rendelés esetén lépjen kapcsolatba velünk!

Minden partnerünknek

Amit kínálunk

service-icon

Stabil üzleti kapcsolat

2015-óta jelen vagyunk a piacon, számos nagy partnerünk megbízható beszállítójaként. Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk!

service-icon

Rugalmas szállítás

A megnövekedett kereslet miatt hirtelen nagyobb mennyiségre van szüksége? Ne aggódjon! Akár 24 órán belül a megrendelt termékek Önnél lehetnek!

service-icon

Kedvező árak

Napi szinten a piachoz igazított versenyképes árakkal dolgozunk, hiszen saját húsüzemmel rendelkezünk. Nagyobb mennyiség esetén egyedi kedvezményeket adunk!

service-avater-image
service-icon

100%-ban Magyar termékek

Minden általunk feldogozott és elkészített végtermék szigorúan nyomonkövetett, kizárólag hazai beszállítóktól származik.

service-icon

Adalékanyag és allergénmentes termékek

Előnyben részesítjük a hagyományos feldolgozást, a házias ízeket, ezért csak és kizárólag természetes ízesítést használunk.

service-icon

Magas minőségű termékek

Húsüzemünkben képzett szakembereink szigorú ellenőrzéssel biztosítják, hogy csak a legjobb minőségű áru jusson el a végfelhasználókhoz.