• 6725 Szeged, Hópárduc u. 10.

Partnerünk

a Háztáji jellegű sertéshús programban

Beszállítónk a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer előírásai szerint végzi a tevékenységét. A HACCP előírások maximális betartását immáron 20 éve, annak bevezetése óta folytatja.

A technológiai folyamatot az SGS Hungária Kft. által évente auditált IFS minőségbiztosítási rendszer szerint koordinálja és ellenőrzi. Az IFS FOOD 6.1 minőségbiztosítási rendszer előírásai alapján az alapanyag beszállítókat rendszeresen ellenőrzi, minősíti.

Az alapanyag beszállítók kiválasztása során elsődleges szempontok között szerepel a sertéstartókkal fennálló sokéves kapcsolat mellett a gazdák törekvése a tartástakarmányozás megfelelőségére. A kiváló minőségű takarmánnyal táplált, háztáji jelleggel nevelt a sertések a vágósúly elérésekor jól fejlettek, garantáltan egészséges állapotúak, ezáltal egészséges táplálék kerül a fogyasztók asztalára. A környezettudatos háztáji jellegű tartásnak, takarmányozásnak hazánkban régi hagyománya van ezzel hozzájárulva az egészséges táplálék előállításához.

A vágásra került sertések kötelezően GMO és allergén mentesek, ezzel szintén biztosítva helyüket az egészséges táplálkozásban. A sertések szállítása során az élőállat szállítóknak kötelességük a lehető legkíméletesebb bánásmódot biztosítani a sertések felé.

A sertés vágási folyamatot a beszállításhoz hasonlóan kíméletesen, az állatok számára legkevesebb stresszhatással, az állatjóléti előírások fokozott figyelembevételével és azok betartásával végzi. Az állatjóléti irányelvekre való tekintettel elsők között tért át a szén-dioxidos kábításra mely sokkal kíméletesebb kábítást biztosít.

A kíméletesen és stresszmentesen levágott állatok húsa ízletesebb, szebb, magasabb élvezeti értéket képvisel.

Fentieket beszállítónk a már közel negyed évszázados működése során maradéktalanul betartja. Az állatjóléti előírásokban foglaltakat az önellenőrzési ütemterve alapján folyamatosan ellenőrzi.

Miért válasszon minket?

Élvezze Ön is az ellenőrzött minőség előnyeit!

A folyamat minden pontján maximális figyelemmel folyamatosan ellenőrizzük termékeink minőségét

Sertés termékeink ízvilága természetes marad a széndioxiddal történő stresszmentes kábítás miatt.

Sertés termékeink garantáltan GMO és adalékanyag mentesek

Kiváló termékek megbízható forrásból

Élvezze Ön is az ellenőrzött minőség előnyeit!

Cégünk alapelvei közé tartozik, hogy minden ügyfelünk egyenlő. Ugyanolyan gondossággal elkészített termékeket adunk át a magánszemélyeknek, mint a legnagyobb éttermek, boltok részére. Amennyiben Ön magánszemély élhet házhozszállítással vagy szívesen látjuk Szegeden a Mars téri üzletünkben. Nagyobb mennyiségű árajánlat kérés vagy rendelés esetén lépjen kapcsolatba velünk!

Minden partnerünknek

Amit kínálunk

service-icon

Stabil üzleti kapcsolat

2015-óta jelen vagyunk a piacon, számos nagy partnerünk megbízható beszállítójaként. Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk!

service-icon

Rugalmas szállítás

A megnövekedett kereslet miatt hirtelen nagyobb mennyiségre van szüksége? Ne aggódjon! Akár 24 órán belül a megrendelt termékek Önnél lehetnek!

service-icon

Kedvező árak

Napi szinten a piachoz igazított versenyképes árakkal dolgozunk. Nagyobb mennyiség esetén egyedi kedvezményeket adunk!

service-avater-image
service-icon

100%-ban Magyar termékek

Minden általunk forgalmazott végtermék szigorúan nyomonkövetett, kizárólag hazai beszállítóktól származik.

service-icon

Adalékanyag és allergénmentes termékek

Előnyben részesítjük a házias ízeket, ezért csak és kizárólag természetes ízesítést használunk.

service-icon

Magas minőségű termékek

Képzett szakembereink szigorú ellenőrzéssel biztosítják, hogy csak a legjobb minőségű áru jusson el a végfelhasználókhoz.